3PL – Tredjepartslogistikk

Nordisk Transport og Lager er eksperter på tredjepartslogistikk, også kalt 3PL. Hvis du driver en bedrift er det viktig at du fokuserer på din kjernevirksomhet og dine kunder – så kan vi håndtere logistikken for deg.

Når din bedrift vokser, kommer det et punkt hvor det å håndtere ordreutsendelser ikke lenger er økonomisk bærekraftig. Det vil ta for mye tid og ressurser – og fokuset flyttes vekk fra vekst og salg. Det er på dette tidspunktet du trenger en leverandør av tredjepartslogistikk. Nordisk Transport og Lager er en fullservice 3PL partner og kan veilede deg gjennom hele prosessen. Sammen finner vi et oppsett av tjenester som er strømlinjet for din bedrift.

Hva er 3PL – tredjepartslogistikk

Tredjepartslogistikk er en prosess der en bedrift outsourcer alt av varelogistikk til en tredjepart. Selv om den mest vanlige logistikkaktiviteten å outsource er transport, kan tredjepartslogistikk omfatte mye mer. Mange kunder kommer til oss for å få hjelp med alt som har med logistikk, lagring, lagerstyring, plukking og utsendelse av varer, samt returhåndtering. Det er dette som omtales som tredjepartslogistikk eller 3PL.


Lagerhotell

Hos oss kan du velge mellom kort- og langtidslagring. For effektiv håndtering av varebeholdningen lagrer vi i hovedsak materiell på europaller, men vi benytter også plukkhyller, plakathyller eller gulvlagring ved behov.

For våre kunder er det viktig at deres varer lagres på en velegnet og gunstig måte. Derfor streber Nordisk Transport og Lager etter å tilby fleksible lagerløsninger og et pålitelig lagersystem – rett og slett et lagerhotell tilpasset kundens behov.

Alle våre kunder kan være trygge på at varene lagres på en sikker og egnet måte, i tørre og varme lokaler hvor det tas alle forhåndsregler mot innbrudd, brann- eller vannskader. Lagerbygget er helt nytt og tilfredsstiller dagens strenge krav innen brann og sikkerhet.

Våre 3PL tjenester

  • Varemottak
  • Lagring
  • Plukking
  • Pakking
  • Frakt
  • Returhåndtering

OnGoing WMS

VI benytter OnGoing som vårt lagerstyringssytem, og dette kan vi enkelt koble opp mot deres nettbutikk slik at vi mottar ordre med det samme, eller du som kunde kan sende dette til oss via systemet. Systemet er kompatibelt med de fleste nettbutikker, og dette her er GRATIS.


Åpningstider lager

Normale åpningstider er mandag til torsdag fra kl. 07 til 18 og fredager fra 07 til 20.
Det er fult mulig å hente og levere varer utenom åpningstider, det er bare en telefon eller mail så er det i orden. Ingen skal behøve å ødelegge kjøretider pga. oss.

(C) 2021 – 2022 | Nordisk Transport og Lager as Org.nr.: NO 927 707 934 MVA

Tlf.: +47 45 80 75 41
E-post: post@nordisk-transport.no

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.