Europaflytting

Faste turer hver måned fra
Norden til resten av Europa

Europaflytting

Nordisk Transport og Lager as kjører ukentlige turer i Norden og to turer til og fra Europa hver måned.

Nordisk Transport er et flyttebyrå som hjelper deg med flytting til og fra utlandet. Vi kan bistå med flyttehjelp til og fra Sverige, Danmark, Finland og andre land i Europa. Ved en utenlandsflytting er det mye å holde rede på og man ting som må ordnes. I tillegg til selve flyttingen og transport er det viktig at alt av tolldeklareringer og flyttegodserklæring er i orden før flyttebilen kan reise til ditt nye bosted.

Med profesjonell flyttehjelp fra oss i Nordisk Transport sørger vi for at flytteprosessen ved en utenlandsflytting blir behagelig, trygg og effektiv.

Vi har mange års erfaring fra flyttebransjen og et etablert nettverk med solide samarbeidspartnere som kan være behjelpelig med flytting og transport fra Norge og til de fleste land i Europa.

Hva koster det?
Hva en utenlandsflytting koster vil avhenge av primært tre ulike faktorer:

  • Hvor mye du skal flytte
  • Hvilket land du flytter til
  • Hvilke flyttetjenester du ønsker

Som totalleverandører av flyttetjenester vil vi, kunne hjelpe deg med alt under flytteprosessen. Vi kan for eksempel tilby hjelp med nedpakking og merking av godset du skal flytte, demontere møbler og emballere malerier og andre skjøre gjenstander, bærehjelp og transporttjenester og mellomlagre møbler i et temperert lager innendørs.

Prisen på flytting til utlandet er basert på kubikkmeter. Vi ønsker at våre kunder får forutsigbarhet og kan tilby en helt kostnadsfri og gratis befaring. Etter dette sender vi et pristilbud pr. epost og løsningsforslag.

Flytte i Norden

Om du skal flytte innenfor Norden, ta da en titt på linken under her, der får dere mye nyttig info om hva som trengs: https://www.norden.org/no/info-norden

Litt info

Skal du flytte fra Norge til et ikke-nordisk land for minst 6 måneder, må du melde fra til Skatteetaten før du reiser fra Norge. Du melder fra tidligst 14 dager før du reiser. Det er Skatteetaten som avgjør om du skal registreres som utflyttet fra Norge.

RF 1402 (skatteetaten.no) Melding om flytting fra Norge

Flytte til Norge – Skatteetaten Melding om flytting til Norge

Turer sommeren 2022

Det er blitt stor pågang etter at det nå ser ut til at Europa og verden har kommet tilbake til normalen igjen etter pandemien. Så det kan nå være lurt å være tidlig ute med bestillinger for flyttingen. Også viktig å huske på at det kan ta litt lenger tid med papirer nå som det meste eller alt er sluppet opp igjen og mange skal ut eller tilbake.

(C) 2021 – 2022 | Nordisk Transport og Lager as Org.nr.: NO 927 707 934 MVA

Tlf.: +47 45 80 75 41
E-post: post@nordisk-transport.no

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.