Flytting i Norge

Vi kjører flyttinger i hele Norge.
Vi har her egne biler og mannskap som utfører oppdraget fra A-B, og skulle vi ha behov for hjelp har vi også et nettverk av flyttebyråer vi benytter oss av.

Vi hjelper til med pakking, utpakking, demontering, montering om dette er ønskelig, samt at vi kan også ta med oss søppel eller møbler og ting som skal kastes. 

For flyttinger til eller fra utlandet, gå da inn på denne siden Europaflytting. For oversjåisk flytting og flyttinger utenfor EU/EØS, ta kontakt med oss på telefon +47 404 90 800 eller send oss en mail.

Lagertjenester

Vi kan lagre deres flyttegods for en kortere eller lengre periode, og deres flyttegods står tørt og temperert.
På vårt lager på Dal vil alt flyttegods settes i trekasser/lagerkasser på 9 m3

Vi kan her komme og sette igjen lagerkasser hos dere så dere kan fylle opp disse selv, eller vi kan hjelpe til med å stue disse eller ta hele flyttejobben.

Vi kan også komme med en container til dere og sette denne på bakken slik at dere kan laste denne, og så setter vi denne inn på lager slik at denne står tørt og temperert og ikke ute i vær og vind med muligheter for fukt.

Våre turer:

I Norge og Norden har vi ukentlige faste turer til de fleste store byer, men tar også avstikkere til mindre plasser. I resten av Europa kjører vi en til to turer i måneden og resten av verden ved behov.

(C) 2021 – 2022 | Nordisk Transport og Lager as Org.nr.: NO 927 707 934 MVA

Tlf.: +47 404 90 800 / +47 45 80 75 41
E-post: post@nordisk-transport.no

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.