Hellas

Flytting til og fra Hellas

Nordisk Transport og Lager kjører 3 turer til og fra Hellas i året.

I år har vi en tur som går fra Norge i uke 38, her er det ikke mer plass. Fra Hellas/Kreta går bilen i uke 39 og her er det plass igjen om det er noen som skal ha noe med til Norge eller Norden.


Våre tjenester

I Norge har vi faste turer fra Nord til Sør og fra Øst til Vest og kan på disse plukke opp gods og sette dette på vårt lager om dette ikke kan stå hos avsender til det nærmer seg avgang.
Her vil vi ha en hyggelig lagerpris til våre kunder.

Tolldeklarering:
Alt av gods som skal til eller fra Norge/Hellas MÅ innom tollen. Flyttegods er i all hovedsak fritatt for avgifter, men dette MÅ registreres i avsenderland og mottagerland.

Har man kjøpt møbler eller ting og tar dette med seg må man innbetale mva. til det landet man skal, og dette kan være en litt kostbar affære.
Det samme gjelder om man har feriebolig i utlandet og skal flytte møbler dit eller derifra og til Norge, da er det mva. på dette selv om mye av dette er gods man har hatt med fra Norge.

Våre turer i 2022/23

SEPTEMBER 2022
Fra Norge i uke 38
Fra Hellas/Kreta i uke 39

FEBRUAR 2023
Fra Norge i uke 8
Fra Hellas/Kreta i uke 9

JUNI 2023
Fra Norge i uke 23
Fra Hellas/Kreta i uke 24

(C) 2021 – 2022 | Nordisk Transport og Lager as Org.nr.: NO 927 707 934 MVA

Tlf.: +47 45 80 75 41
E-post: post@nordisk-transport.no

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.